ponedjeljak, 15. veljače 2016.

Teletina sa bulgurom,gljivama i povrcem



Sastojci

500g bulgura
2 govede kocke
crvene slatke paprika (u prahu)
voda

300 g teleceg mesa na kockice izrezanog
10 gljiva
crveni luk
kadulja
malo brasna

povrce po zelji


Dinstati luk u serpici  pa dodati meso sa kaduljom i soli.Posuti malo brasna ( oko dva prstohvata sad zavisi koju gustocu zelite,dodati gljive  i malkice vode  i tofino ispeci da nebude vodeno tek onako fino socno :) soliti po potrebi.

Bulgur:
 U 650 ml vode staviti 2 govede kocke i 2 velike zlice slatke paprike u prahu,kad voda pocne kuhati maknuti je sa pleha,istresti bulgur,promijesati i poklopiti 10 min. 

Povrce peci na grill tavi dok nedobije lijepu boju :)
Servirati sve skupa :)



Nema komentara:

Objavi komentar